|
Narmikan Turnuvasında Final heyecanı
|
Yazıbaşı futbol turnuvasında yarı final maçları oynandı. FİNALİSTLER BELLİ OLDU Yazıbaşı futbol turnuvasında yarı final maçlarından sonra Başakşehir ve Bursa takımları finale çıkan takımlar oldu.
BAŞAKŞEHİR-ASAR 2: Beklentilerin çok üstünde bir performans sergileyen Asar2 takımı güçlü rakibine yenilmekten kurtulamadı. Asar2 takımı rakibini çok iyi analiz etmişti. Rakibin gol ayaklarını adam adama marke edip kaptıkları toplarda bilinçli paslarla sahaya yayıldılar. İkinci yarının başında bulduğu gollede rakibine ecel terleri döktürdü takımın gollerini metin ve murat atarken takım adına Turgay, Turan, Ali, Metin ve Volkan çok iyi bir performans ortaya koydular. Takımın ikinci kalecisi Cafer örnek kişiliği ile turnuvaya damgasını vururken takım başkanı Hüseyin Çabul da sınırlı kadroya rağmen iyi bir takım ortaya çıkarmıştı. Rehavete kapılan Başakşehir Takımı az kalsın eleniyordu. Bazı futbolcularının maça geç gelmeleri maçı fazla önemsemedikleri anlamı taşırken takımdaki Cihan Çelik, Mehmet İnce ve Nusret yine takımlarını kurtaran isimler oldu. İlk yarıyı 1-0 önde bitiren Başakşehir ikinci yarıdaki Asar gölüyle sarsıldı. Maçın son bölümünde Cihanın kendi kişisel yeteneği ile attığı gol Başakşehir takımına hayat verdi. İlk yarıda kaleci Mehmet Peker çok kritik kurtarışlar yaptı. Çok iyi mücadele eden İsmail Arslan'ın yerine giren Vahap İnce takımı bir kişi eksik oynatırken Adnan İnce ve Nurettin Adıgüzel güçlü fizikleri ile rakibine pozisyon vermediler. Takımın gollerini Nusret 2, Mehmet İnce ve Cihan kaydetti Başakşehir takımı adına Mehmet İnce ve Cihan Çelik çok iyi oynarken maçın futbolcusu Cihan Çelik'ti.
BURASA – ARAPGİR GENÇLİK: Son dönemlerdeki turnuvanın en çekişmeli maçına sahne oldu. İki takımın fiziksel anlamda güçlü olmaları oyundan kopmamalarına neden oldu. Arapgir G. Takımı maça üstün başladı. Topa daha çok sahip olan takımdı. Hakan ve Oktay'la sonuca gitmeye çalıştılar. Hakan Altınpul'un ilk yarıda kaçırdığı pozisyon maçın kırılma anı olurken Metin Akyüz'ün yokluğuda belliydi. Kaleci Hüseyin Akyüz kritik kurtarışlar yaparken defansta oynayan Harun, Çetin ve Ahmet görevlerini layıkı ile yerine getirdi. Önde oynayan Oktay Akköse ve Hakan Altınpul takımın en iyileri idi. Başkan Mehmet Akyüz ikinci yarıda yorulan Mustafa İriş'in yerine aslında yedek kalmayı haketmeyen Rıza Sarı'yı oyuna aldı ama yenilmekten kurtulamadı.Herkesin şampiyon olarak görmek istedikleri Bursa Takımı bugün maça tutuk başladı. Maçın başında futbolcular arsında iletişimsizlik göze çarparken ilerleyen dakikalarda gerçek Bursa Takımı gibi oynamaya başladılar. Rakibin Hakan ve Sinan'a önlem almaları Bursa takımının oyun kuramamalarına neden oldu ve uzaktan şutlarla başarılı olmaya çalıştılar. Maçın son bölümünde herkes maç berabere bitecek diye beklerken rakibin bir anlık zaafından yaralanan Sinan Suna takımını 1-0 öne geçirdi Ardından Hakan Bozkurt durumu 2-0 getiren golu attı ve Bursa adını finale yazdırdı. Bursa takımında kalede Necati Bozkurt kalesini gole kapatırken defansta oynayan Selim ile ilerde oynayan Sinan takımın en iyileri idi. Mehmet, Miran, Birkan, Hakan ve Mahir takımın diğer futbolcularıydı. Maçın futbolcusu Selim Bozkurt olurken bence maçın hakkı beraberlikti. Her iki macı yöneten hakem bence çok başarılı maçlar yönetirken bu güne kadarki en otoriter hakemdi.
TOPLU SONUÇLAR BAŞAKŞEHİR-ASAR2: 4-2 ARAPGİR G-BURSA: 0-2
ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI ARAPGİR G-ASAR-2
FİNAL MAÇI BURSA -BAŞAKŞEHİR
GOL KRALLIĞI NUSRET PEKER: 28 GOL HAKAN ALTINPUL: 17 GOL
NOT-1: AYRICA MEHMET UZUNSİNAN VE LATİF ADIGÜZEL'İN KAPTANLIĞINI YAPTIĞI MAÇ İLE MİNİKLER MAÇI YAPILACAKTIR. OYNAMAK İSTEYEN MİNİKLERİN EN GEÇ SAAT 09:30 DA SAHADA OLMALARI GEREKİYOR. NOT-2:TURNUVAYA KATILAN TÜM TAKIMLARIN TAKIM BAŞKANLARINI FİNALE BEKLİYORUZ. NOT-3: TURNUVANIN BAŞINDAN BERİ BİZLERİ YANLIZ BIRAKMAYAN MAHİR, SADIK EREN, MEHMET UZUNSİNAN, MAHMUT ALTINTAŞ, ABDULLAH ADIGÜZEL, ALİ SOLAK VE KAZIM AKDENİZ'e TEŞEKKÜRLER.
Kaynak: narmikan.org
|